Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Διαχρονική η αδιαφορία και η ανεπάρκεια του δήμου Κύμης Αλιβερίου

Για χρόνια παραμένει (επικίνδυνα) φυτεμένος στύλος της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου στην είσοδο του προαυλίου του Σ/Μ "MY MARKET" στο Αλιβέρι και αποτελεί ζήτημα προστασίας της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας των διερχομένων πολιτών και τέτοια σοβαρά ζητήματα δεν σηκώνουν αναβολή.

Το εν λόγω πρόβλημα το έχω δημοσιεύσει και παλαιότερα, μάταια όμως οι προσπάθειες και προστίθεται άλλος ένας χρόνος αδιαφορίας και ανεπάρκειας.

Το απίστευτο είναι ότι ενώ πρόκειται για μια αυτονόητη αναγκαία ενέργεια απομάκρυνσης του στύλου, απλό έργο και χαμηλού κόστους, που εκθέτει σε κίνδυνο την ζωή των δημοτών, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίστανται και αυτοί που διοικούν τον Δήμο μας εξακολουθούν να αμελούν τα καθήκοντά τους με παραλείψεις και να "σφυρίζουν αδιάφορα".

"Κάντε κάτι ρε Γιάννη...", μου τα είπε όλα... ένας συνδημότης μας. Προχθές μου λέει, έπεσε πάνω στο στύλο ένας ξένος (επισκέπτης) και χτύπησε το αυτοκίνητο του, έσπασε το πορτμπαγκάζ και το πίσω δεξί του φανάρι... Την οργισμένη εξήγηση που μου έδωσε, για λόγους ευνόητους ντρέπομαι να την δημοσιεύσω.

Αυτή η απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση είναι χαρακτηριστική, είναι όμως και ενδεικτική γιατί υπάρχουν πολλά ακόμα κακώς κείμενα, που επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινότητά μας και δεν τα έχουμε αγγίξει.

Μήπως λοιπόν δεν δίνουμε τις σωστές προτεραιότητες;; 

Μήπως δεν ασχολούμαστε με τα πραγματικά προβλήματα, που για την πόλη και τους συμπολίτες μας έχουν προτεραιότητα;;

Ξέρω ότι κάποιοι ενοχλούνται με όσα γράφω, όμως σημασία έχει η αλήθεια και όσο πιο γρήγορα την αντιληφθούμε και κυρίως την αποδεχτούμε, τόσο καλύτερα θα ανταποκριθούμε στις ευθύνες και στα καθήκοντα που μας έχουν αναθέσει.

Καλές οι φωτογραφίες, οι πόζες, οι δημόσιες σχέσεις... και η επικοινωνιακή πολιτική. Τα αυτονόητα για την ασφάλεια των πολιτών σε αυτή την πόλη τα έχουμε ξεχάσει;;

Είναι δυνατόν;; Τι θα γίνει αν ου μη γένοιτο συμβεί κάποιο ατύχημα;; 

(Υ.Γ.):  Η παρούσα απευθύνεται στον αξιότιμο κύριο Δήμαρχο και σε όλους αυτούς που διοικούν τον Δήμο μας και διαχειρίζονται την ανυπαρξία τους σε διάφορα ζητήματα χωρίς να τα καταφέρνουν ούτε στην απλή διαχείριση της καθημερινότητας.

ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

Αλιβέρι, 28 Γενάρη 2023

Γιάννης Ντούρμας
τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου