Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Το βιβλίο "Ημερολόγιο 2023" του Κώστα Ρούμπου μας περιμένει

Σάββατο 11/2/23 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του "Ημερολόγιο 2023 / Ένα εργαλείο Αυτοεξέλιξης & Αυτοβοήθειας / ΚΑΙ ΟΜΩΣ ...ΓΙΝΕΤΑΙ".

Παρόλο το τσουχτερό κρύο, πιστεύω ότι στάθηκαν τυχεροί όσοι και όσες παρευρέθηκαν στην αίθουσα.

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε η Marianna Kapeni ( Caregivers Coach & Executive Coach).

Για το βιβλίο μίλησαν επίσης, η Δέσποινα Δροσάτου (καθηγήτρια Αγγλικών, Life-Coach & συγγραφέας) και η κόρη του συγγραφέα Εβελίνα Ρούμπου (Φοιτήτρια τελειόφοιτη ιατρικής ΕΚΠΑ).

Από την παρουσίαση αναδείχτηκε ότι το εν λόγω βιβλίο είναι ένα κατάλληλο εργαλείο για να γίνει αφορμή στο να κινητοποιηθεί κανείς σε δράση, να αρχίσει να ασχολείται καλύτερα με τον εαυτό του και να αποτελέσει την αρχή ενός νέου ταξιδιού με προορισμό την επιτυχία.

  • **  ‌..Για όσους θέλουν και πιστέψουν πραγματικά ότι η ζωή τους ανήκει και ότι έχουν την δύναμη να αλλάξουν πολλά στη ζωή τους και ότι αυτά, τα πολλά, θα είναι καλύτερα.
  • **  ‌..Για όσους νιώθουν έτοιμοι να ξεκινήσουν το ταξίδι για μια νέα δράση με το ημερολόγιο 2023, των ονείρων και πραγματοποιήσεων, που ζητά μόνο ένα μολύβι και υπόσχεται να ξεκλειδώσουν τις πιο μαγικές ευχές.
  • **  ‌..Για όσους χρειάζονται να απομακρυνθούν από κάθε τι που δηλητηριάζει την ψυχή τους ...και να μην χάσουν τον εαυτό τους.
              ...τους περιμένει αυτό το βιβλίο.

Συγχαρητήρια και ευχές ...πάντα τέτοια να γίνονται.

(Υ.Γ.):  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο βουλευτής κ. Ζεμπίλης Αθανάσιος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Νίκος Μπαράκος και Νίκος Μαστροκώστας, ο πρόεδρος Αλιβερίου κ. Γιώργος Παπαδιόχος, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αλεξάνδρα Θαλασσινού, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου & Περιχώρων κ. Τούλα Πανουργιά κ.α.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου