Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Επικίνδυνος στύλος στη μέση του δρόμου στο Αλιβέρι περιμένει το ανυποψίαστο θύμα του


Δυστυχώς ζούμε σε μια κοινωνία που από συνήθεια δεν αντιλαμβάνεται την σκανδαλώδη πραγματικότητα και πέφτει από τα σύννεφα μόλις εμφανισθεί το «κακό». 

Όταν αυτό συμβεί, εκ των υστέρων τρέχει να διατυπώσει το παράπονο, το αίτημα και το δικαίωμά του, αναζητώντας τους υπεύθυνους.

Αξιότιμοι, 

  ✅ Δήμαρχε κ.Μπουραντά! 

  ✅ Αντιδήμαρχε και υποψήφιε Δήμαρχε κ. Μπαράκο κλπ.

🙏 Με εκτίμηση και σεβασμό στο Αξίωμα σας, φαίνεται ότι δεν παίρνετε χαμπάρι ούτε από αναρτήσεις δημοσιευμάτων αλλά ούτε και από επιστολές... Η αδιαφορία σας επιτρέπει στους πολίτες να σας κάνουν "πρώτο θέμα" για την άθλια και επικίνδυνη εικόνα που προσφέρετε στους επισκέπτες και στους δημότες αυτού του τόπου.

🙏 Αναφέρομαι συγκεκριμένα για τον επικίνδυνο "φυτεμένο" στύλο της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου στην είσοδο του Σούπερ Μάρκετ "MY MARKET" στο Αλιβέρι.

🙏 Η πρόνοια της ασφάλειας της ζωής των πολιτών και ο σεβασμός τους, σε όλο τους το μεγαλείο. Πλήρης η απαξίωση?

🙏 Ενώ είστε ενημερωμένοι και υπόχρεοι εκ του νόμου να προβείτε στις προβλεπόμενες ενέργειες και να εξαλείψετε κάθε κίνδυνο, αδυνατώ να κατανοήσω την προκλητική αδιαφορία σας για αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση για πολλά χρόνια!

🙏 Τι άλλο πλέον μπορούν να περιμένουν οι δημότες;;

💥 Οι εκλογές πλησιάζουν!

💥 Όταν μια Δημοτική Αρχή δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τόπου, γιατί οι αιρετοί που διοικούν αδιαφορούν, δυσκολεύονται ή δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν τουλάχιστον τα αυτονόητα στον τόπο που διοικούν, τότε ή αλλάζουν ή απολύονται.

💥 Ένας καλός δήμαρχος είναι αυτός που βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι, που βλέπει μακρύτερα από τους άλλους και που βλέπει πριν από τους άλλους.

💥 Οι δημότες στις 8 Οκτώβρη θα πρέπει να πάρουν το πηδάλιο στα χέρια τους, ...να δώσουν τη σωστή Ρότα στο Δήμο, ...αυτή που του αξίζει! 

💥 Να επιλέξουν και να αναδείξουν πιο ικανά πρόσωπα και αποτελεσματική διοίκηση... Νέοι Ορίζοντες ! Δημήτρης Θωμάς !

                  Γιάννης Ντούρμας

Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου

🏈 (Υ.Γ.): Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα, αν τύχαινε σχολιασμού η εν λόγω ανάρτηση τόσο από πλευράς συμπολιτών, όσο και από πλευράς συνυποψηφίων, (όλων των παρατάξεων).

Για τεκμηρίωση, επισυνάπτω φωτογραφία, επιστολή κλπ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου