Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Οι ρουφιάνοι του Αλιβερίου (Σοβαρότατο αντιδημοκρατικό συμβάν)

Οι καταδόσεις μέσω κινητού τηλεφώνου, της φωτογραφίας του καταστήματος και της αθέμιτης παρακολούθησης της προφορικής συνομιλίας των πελατών σε αυτό, χωρίς να το γνωρίζουν οι πελάτες, που έκανε χθες (10/10/20) το μεσημέρι, ο ρουφιάνος χωρίς κουκούλα, (ο οποίος αποκαλύφθηκε - το γνωρίζει ότι τον γνωρίζουν - άλλωστε κι ο ίδιος το ομολόγησε, όμως το αποδεικνύουν ακράδαντα τα ίχνη που ο ίδιος άφησε, όσο κι αν προσπαθήσει να κρυφτεί), προς τον κ. Αγγελή, έμμισθο ειδικό συνεργάτη του κυρίου Δημάρχου, ο οποίος παρέλαβε τα προϊόντα της ρουφιανιάς και τα χρησιμοποίησε για να βλάψει πολίτες/πελάτες και επαγγελματία στο Αλιβέρι. 

Οι ενέργειες αυτές αποτελούν μια προαποφασισμένη και σκόπιμη προσπάθεια, παρακολούθησης προσώπων (πελατών), με στόχο την ακραία σπίλωση και προσβολή της προσωπικότητάς των. 

Πράξεις οι οποίες είναι ποινικά κολάσιμες και ξεφεύγουν πλήρως τόσο από τα καθήκοντά του στο Δήμο, όσο και από τα ανεκτά όρια της δημοσιογραφικής κριτικής και δεοντολογίας στα διαδικτυακά δημοσιογραφικά μέσα που έχει προβάλει την ανάρτηση, σε μια άνευ προηγουμένου οργανωμένη επιχείρηση συκοφάντησης πολιτών (επαγγελματία - πελατών).

Το κείμενο της ανάρτησης, χωρίς αμφιβολία, διαχέεται από πλήρη διαστρέβλωση αλήθειας, καθόσον περιέχει αναληθείς ισχυρισμούς και προσβλητικά σχόλια, με τη χρήση συκοφαντικών εκφράσεων που θίγουν την τιμή και την υπόληψη πολιτών (πελατών - επαγγελματία).

Ύστερα από τα παραπάνω γεννάτε η δυνατότητα στους πολίτες/πελάτες και επαγγελματία του καταστήματος, να προσφύγουν για κάθε νόμιμο δικαίωμά τους ενώπιον των ποινικών και αστικών δικαστηρίων. 

Είμαστε στην αναμονή για να δούμε αν θα αφαιρεθεί τελικά η συγκεκριμένη ανάρτηση, αν θα υπάρξει κάποια συγνώμη, τι θα πράξει ο κ. Δήμαρχος και πως θα τοποθετηθούν όλοι οι εκλεγμένοι σύμβουλοι (συμπολίτευση - αντιπολίτευση), για το τόσο σοβαρό ζήτημα.

(Υ.Γ.): "Από μικρός, από το Δημοτικό, σιχαινόμουν τους ρουφιάνους, αυτά τα σιχάματα, πάρα πολλά, γενικά, που πρόθυμα, σήκωναν το χέρι και με αστραπιαία ταχύτητα και πάθος έδειχναν κάποιον, για ανώδυνα θέματα, προφανώς στα χρόνια του Δημοτικού.

Σιχαινόμουν και την πράξη αυτή καθ' αυτή, αλλά κυρίως σιχαινόμουν την ικανοποίηση που είχε η μούρη τους αμέσως μετά την πράξη αυτή. Αυτό το νικηφόρο ύφος σα να είχαν κάνει πολύ μεγαλειώδες και πάρα πολύ σημαντικό και κυρίως καλό.

Αυτά τα σιχάματα, αυτές τις πρόστυχες και δυστυχισμένες ψυχές και μούρες και μυαλά τα ένιωθα πάντα απέναντι, ποτέ δεν μπορούσα να ταυτιστώ, ποτέ δεν τους χώνευα, φαντάζομαι και πολύς κόσμος κι όχι μόνο εγώ.

Μεγαλώνοντας μετά, όταν ωριμάσαμε, μάθαμε ότι και στα χρόνια της κατοχής αυτά, τα σιχάματα πάλι έστελναν αγωνιστές στο εκτελεστικό απόσπασμα, συνήθως φορώντας κουκούλα τότε, σήκωναν το χέρι και το δάκτυλο κι έδειχναν τον πατριώτη που είχε αντισταθεί στο Γερμανό κατακτητή. 
Κάτι αντίστοιχο, χωρίς κουκούλες, είχε γίνει και στα χρόνια της Χούντας."

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Γιάννης Ντούρμας
τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Αλιβερίου


1 σχόλιο:

  1. Ελπίζω να έχεις καλό δικηγόρο...δεν θα σου δώσω τη χαρά να σε χαρακτηρίσω..θα περιμένω να ζητήσεις συγνώμη στο δικαστήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή