Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Κομματική στέγη...

Μου είπε ο φίλος μου ο Βασίλης τι του είπε ο φίλος του ο Χάρης.

Με το ΠΑΣΟΚ, του είπε, πέρασε πολύ καλά... Έκανε λεφτά κλέβοντας τίμια, απόκτησε κουλτούρα και όσο ήταν στην εξουσία, όλοι τους πεινασμένοι, τρώγανε με δέκα μασέλες. 

Και στη ΝουΔου, του είπε, ότι πέρασε καλά.... Έκαναν λεφτά μέχρι και οι κουμπάροι του, διατήρησε την κουλτούρα του, και περιέργως πως, οι Πασοκτζήδες τον θεωρούσαν πια φίλο τους.

Και στη Χ.Α. του είπε, ότι πέρασε καλά... Τους έδινε ότι περίσσευε από τα μεγάλα κόμματα, του έδιναν όμως και αυτοί κάτι... Εκεί έμαθε τι σημαίνει Σοσιαλδημοκράτης και ενσωμάτωσε σε τέτοιο βαθμό την κουλτούρα του, που κατάφερε να τον φωνάζουν μέχρι και πατριώτη.

Στο Κ.Κ.Ε. του είπε δεν πέρασε και πολύ καλά... Τους πλήρωνε οικονομική ενίσχυση, η κουλτούρα του τους έπεφτε λίγη, έτρωγε συνέχεια ξύλο στις διαδηλώσεις και ποτέ δεν ένοιωσε σαν στο σπίτι του γιατί δεν είχε μούσι και αξύριστη γκόμενα.

Στο ΠΟΤΑΜΙ καλά ήτανε, του είπε... για λίγο όμως, μέχρι που άρχισε ο Σταύρος τις μ@@@@ίες και λάκισαν όλοι από το κόμμα και στο τέλος εμείνανε οι δύο τους.

Στους ΑΝ.ΕΛ. του είπε, ότι πέρασε αδιάφορα... Όλοι τους ήταν άνετοι και σφύριζαν κλέφτικα...

Όμως στον ΣΥΡΙΖΑ πέρασε τέλεια, του είπε... Εκεί γνώρισε άτομα με g@y σεξουαλική νοοτροπία και κάθε φορά, αναλόγως που βρισκόταν, δήλωνε σοσιαλιστής, φιλελεύθερος, αριστερός, κεντροδεξιός, εθνικιστής, αριστερόστροφος, κεντροδεξιός, κεντροαριστερός, βιζιτούμπα και πολλά άλλα... 
Του είπε ότι πέρναγε τόσο καλά και ότι δεν θα έφευγε ποτέ από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέχρις ότου άρχισε να βλέπει στα όνειρα κρεμασμένα παλτά με τις τσέπες γεμάτες υποψίες... 

Αυτό δεν μπόρεσε να το αντέξει, του είπε... και έτσι έφυγε και έμεινε χωρίς κομματική στέγη...

Θα δει όμως, του είπε, τι θα κάνει στη συνέχεια... μιλάει και με τη BARCELONA... άμα τα βρουν στα λεφτά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου