Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Προστατευόμενο είδος ο Ερντογάν για τον Ελληνισμό

Φίλοι μου δεν ξέρω τι λέτε και τι πιστεύετε. Εγώ λέω τον Ερντογάν και τα μάτια μας.

Αυτόν τον καλό άνθρωπο, τον ευεργέτη του Ελληνισμού, πρέπει πάσει θυσία, με κάθε τρόπο να τον προστατεύσουμε. 

Είναι ο Θεός της Ελλάδας. Διότι στη χειρότερη 10ετία, με όλα τα κακά του κόσμου πάνω στο κεφάλι μας, αυτός ο υπέροχος άνθρωπος καταφέρνει και να μας συσπειρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό και να μας αφυπνήσει, με όλες τις παθογένειες που κουβαλάμε, αλλά και ταυτόχρονα να συνασπίσει ολόκληρη την ανθρωπότητα εναντίον του.

Δεν ξέρω αν ότι κάνει είναι για εσωτερικούς λόγους ή οτιδήποτε άλλο, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι εμάς μας βολεύει μια χαρά.


Είναι τεράστιος ευεργέτης του Ελληνισμού και πρέπει πάσει θυσία να τον διατηρήσουμε στη θέση που είναι και να τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο.


Αυτός ο άνθρωπος είναι προστατευόμενο είδος για τον Ελληνισμό και τέτοια τύχη δεν θα την έχουμε για πάντα.


Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις στην Τουρκία δείχνουν ότι κάπως ανακάμπτει και ότι πάει λίγο καλύτερα.

Αφού σκέφτομαι να πάρω το αεροπλάνο, να φορέσω και κάτι στο κεφάλι -ας πούμε- και να πηγαίνω στις συγκεντρώσεις του και να φωνάζω πιο πολύ από όλους.


...Φίλοι μου, ξεφεύγει το πράγμα από κάθε όριο από Τουρκικής πλευράς και χάνεται η μπάλα. Σιγά σιγά τους παίρνουν χαμπάρι σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ακόμα και οι φίλοι τους οι Γερμανοί τους κάνουν πέρα. Μόνο ο Πούτιν τους έμεινε.


...Τι σόι διάλογος είναι αυτός, να σου λέει ο άλλος, ...Δίκαιη μοιρασιά... "Τα νησιά δεν είναι δικά σου, είναι δικά μου…" και να μας θυμίζει τον καραγκιόζη που έλεγε, "Τα δικά μου, δικά μου και τα δικά σου, μισά μισά".


Απ' οτι φαίνεται προσπαθεί να κάνει τέτοιες κινήσεις επειδή το 2023 έχει εκλογές, για να φανεί στη χώρα του ότι είναι απαραίτητος, αλλά χωρίς να έχει προβλήματα, που σημαίνει, κατά την άποψή μου, ότι το θερμό επεισόδιο δεν τον συμφέρει.


Αυτό που συμφέρει τον Ερντογάν είναι να έχει κρίση με την Ελλάδα, με φοβο θερμού επεισοδίου, αλλά χωρίς θερμό επεισόδιο, δηλαδή, όπως λέμε, "κρατείστε με, για να μην τον πλακώσω στο ξύλο".


Νά 'ναι καλά ο άνθρωπος, ο Θεός να του δίνει χρόνια!


(Υ.Γ.): Το εργάκι συνεχίζεται και θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου