Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

2ήμερο Camp με τον "μάγο" της μπάλας στο Αλιβέρι Βασίλη Χατζηπαναγή


Ως ο Βασιλιάς της μπάλας έχει χαρακτηριστεί ο Πελέ.

Ως ο Θεός της μπάλας έχει χαρακτηριστεί ο Μαραντόνα.

Ως Μάγο της μπάλας έχουμε χαρακτηρίσει τον Βασίλη Χατζηπαναγή.


Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, την 10ετία του 80, 1982-1983, όταν ήμουν στις κυκλάδες στην Άνδρο, εγώ (Παναθηναϊκός), ο φίλος μου ο Πάνος (Ολυμπιακός) μαζί με τον Αρίστο και τον Αποστόλη (Αεκτζήδες), δεν ήταν λίγες οι φορές που ξεκινήσαμε με το καράβι για να πάμε Αθήνα να δούμε αγώνες με την ομάδα του Ηρακλή που έπαιζε ο Χατζηπαναγής. 

Αποκλειστικά και μόνο για να δούμε ζωντανά και να τον απολαύσουμε να χορεύει μέσα στο γήπεδο, με τις καταπληκτικές ντρίμπλες, με τις πάσες διαβήτη, με τα αριστοτεχνικά φάουλ και τις σέντρες που εκτελούσε, …που έστελνε τους αμυντικούς της αντίπαλης ομάδας να βοσκήσουν χορτάρι και να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα της εξέδρας.


Τι να πούμε, ο άνθρωπος μιλούσε στη μπάλα, της ψιθύριζε κι αυτή μαγεμένη, ερωτευμένη θα έλεγε κανείς, υπάκουε τυφλά σε κάθε του κάλεσμα.


Ο Βασίλης Χατζηπαναγής δεν ήταν μόνο ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής άριστος τεχνίτης του ποδοσφαίρου, ήταν και ένας εξαίρετος σε ήθος χαρακτήρας, που κέρδιζε την εκτίμηση και τον σεβασμό των συμπαικτών, των αντιπάλων και όλων των φιλάθλων των αντίπαλων ομάδων που κάθε φορά τον χειροκροτούσαν όρθιοι.


Το ΣαββατοΚύριακο που μας πέρασε 17 και 18 Σεπτεμβρίου ο ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ διοργάνωσε ένα πολύ σπουδαίο event με την παρουσία αυτού του τεράστιου Έλληνα ποδοσφαιριστή Βασίλη Χατζηπαναγή, ο οποίος το Σάββατο 17/9 στο Τσαρπάλειο Στάδιο Αλιβερίου αυτοπρόσωπα δίδαξε στους μικρούς αθλητές τα μυστικά της μπάλας.


Χθες Κυριακή 18/9 το απόγευμα όσοι είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, παρακολουθήσαμε μια εξαιρετική ομιλία από τον επιστημονικό υπεύθυνο του Camp κ. Φράγκο, παρόντος του Βασίλη Χατζηπαναγή, με θέμα "Το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο των ακαδημιών".


Ο ακούραστος πρόεδρος του ΓΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ κ. Κώστας Καραγιάννης προλογίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε για τους λόγους ίδρυσης του συλλόγου, τους σκοπούς του, την μέχρι σήμερα πορεία του, τους στόχους του, αλλά και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου προσπαθεί για την ανάπτυξη του αθλητισμού στο στίβο, στο τένις, αλλά και στο ποδόσφαιρο με μικρούς αθλητές στην περιοχή του Αλιβερίου.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι του δήμου Κύμης Αλιβερίου κ.κ. Θεοδώρου, Δημάς και Μαστροκώστας, από την Δημοτική Κοινότητα Αλιβερίου ο πρόεδρος κ. Παπαδιόχος με τον κοινοτικό σύμβουλο κ. Αλέξη, ο πρόεδρος του Ταμυναικού κ. Κατσινόπουλος, γονείς, αθλητές και πλήθος κόσμου.


Αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές αυτού του Camp. Τέτοιες εκδηλώσεις έχει ανάγκη ο τόπος μας και οπωσδήποτε χρειάζονται την στήριξη της δημοτικής αρχής και της τοπικής κοινωνίας.

Αλιβέρι, 19 Σεπτεμβρίου 2022

Γιάννης Ντούρμας

τ. Υποψήφιος Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αλιβερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου