Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Νέας Σμύρνης συνέχεια...!!


(Απειλήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα & τραυματίστηκαν αστυνομικοί)

Είναι γεγονός ότι σε καθημερινή βάση οι αστυνομικοί διενεργούν χιλιάδες ελέγχους πανελλαδικά και με τη δράση τους ολοκληρώνουν πολλές και πολύπλοκες υποθέσεις με σημαντική επιτυχία, που σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε ότι γι' αυτό το σκοπό πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί έδωσαν και τη ζωή τους ακόμα.

Οι επιτυχίες όμως μπορούν εύκολα να καλυφθούν και να "ξεχαστούν" από ελάχιστες μεμονωμένες συμπεριφορές.

Έτσι, μια καλή εικόνα η οποία σχηματίζεται δύσκολα, βλέπουμε με πόση ευκολία μπορεί να καταστραφεί και να αδικεί το συνολικό επιτυχημένο έργο της αστυνομίας.

Δυστυχώς, οι εικόνες όπως τις αντικρίσαμε την περασμένη Κυριακή 7/3/21 στη Νέα Σμύρνη, είναι και αυτές από τις ελάχιστες μεμονωμένες που ακυρώνουν το σοβαρό έργο της πλειοψηφίας των αστυνομικών, ντροπιάζουν ολόκληρη την ΕΛ.ΑΣ. που έχει ως αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά, να φέρνουν την αστυνομία απέναντι στην κοινωνία, αντί να την έχει με το μέρος της. 

"...Άσκοπη βία δεν δικαιολογείται, είμαστε απόλυτοι σε αυτό… και η αστυνομία, έχουμε κατ' επανάληψη τονίσει, οφείλει να ασκεί τα καθήκοντά της όπως επιβάλλουν οι νόμοι...", δήλωσε αργότερα δημόσια, μεταξύ των άλλων, ο αρμόδιος Υπουργός κ Χρυσοχοΐδης.

Διατάχθηκε Ε.Δ.Ε. και οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν, ελέγχονται (και καλώς), γιατί προφανώς δεν έδειξαν την απαιτούμενη αυτοκυριαρχία, επαγγελματισμό κλπ, ενώ ταυτόχρονα την υπόθεση ερευνά ποινικά και η δικαιοσύνη μέσω του αρμόδιου Εισαγγελέα.

Όμως, αυτές οι μεμονωμένες περιπτώσεις αστυνομικών, με τις απαράδεκτες και ερασιτεχνικές ενέργειες, που δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις στην κοινωνία, είναι η "τροφή" των "εκπαιδευμένων μπαχαλάκηδων", που καραδοκούν και αναζητούν, τις εκμεταλλεύονται, κρύβονται από πίσω και υποκινούν άλλες επικίνδυνες καταστάσεις, προκαλώντας διάφορες εντάσεις με σκοπό να σπέρνουν μόνο διχασμό.

Αποτέλεσμα: Δύο μέρες αργότερα, την Τρίτη 9/3/21 το βράδυ, η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αστυνομική βία στη πλατεία της Νέας Σμύρνης, όπως παρακολουθήσαμε στις τηλεοράσεις μας, εξελίχθηκε με βίαια επεισόδια και ανηλεή πόλεμο μεταξύ της αστυνομίας και αυτών των γνωστών "φρούτων", βομβιστών. Θέλω να πιστεύω ότι τα επεισόδια σίγουρα δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των συγκεντρωμένων που αδικούν τον σκοπό για τον οποίο παρευρέθηκαν.

Δηλαδή, για άλλη μια φορά, παρακολουθήσαμε ένα καθημερινό, μονότονο, καταχρηστικό και βεβαίως αιματηρό πόλεμο των ίδιων και των ίδιων εμμονικών νεαρών, εναντίον οποιουδήποτε φέρει το σήμα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των αστυνομικών.

Επιτέλους!! Πρέπει κάποτε η επίσημη πολιτεία να φροντίσει ΑΜΕΣΑ για την ξεκάθαρη υποχρέωση που έχει, να απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την δράση και την ασυλία όλων αυτών των "ζόμπι", ...που εκτός των άλλων, προσπαθούν να ηρωποιήσουν και τον δολοφόνο τρομοκράτη που εκβιάζει με απεργία πείνας, επιδιώκοντας, όπως πάντα, με βία και ανομία να  προκαλέσουν την διασάλευση της τάξης, της ασφάλειας, τον διχασμό της ελληνικής κοινωνίας… και να στρατολογήσουν όσους περισσότερους νέους γίνεται.

Αυτή η ανομία αφορά όλους μας και οφείλουμε όλοι μας να την καταδικάσουμε, χωρίς αστερίσκους.

(ΥΓ). Είναι απαράδεκτο να πεθαίνει κανείς στις φυλακές σήμερα από απεργία πείνας.

Έστω κι αν πρόκειται για τον κατά συρροή στυγερό δολοφόνο και αμετανόητο Κουφοντίνα, που παριστάνει στο φανταστικό του μικρόκοσμο, ότι είναι "πολιτικός κρατούμενος".

Στυγερός δολοφόνος ήταν, που σκότωσε το παλικαράκι τον Αξαρλιάν και την δολοφονία του την βάφτισε "παράπλευρη απώλεια" και μετά έφυγε για διακοπές.

Στυγερός δολοφόνος ήταν, που οταν κοίταξε στα μάτια το νεαρό αστυνομικό Χρήστο Μάτη, του είπε χρόνια πολλά, πριν τον εκτελέσει εν ψυχρώ, για να κάνει τη ληστεία…

Η πολιτεία νομοθετεί και καλείται να εφαρμόσει τους νόμους όπως ορίζουν... και να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Κάνετε ότι σας φωτίσει ο Θεός… Μόνο "ΗΡΩΑ" μην τον κάνετε!

Τρέμω με αυτή την ιδέα, μόνο αυτό…! Όχι "ΗΡΩΑ"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου