Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Η άλλη Ελλάδα! "Της τριανταφυλιάς τα φύλλα".

Αναζήτηση σε κάτι θετικό που βοηθάει στην ψυχολογία. 

Ενάντια στον ψυχολογικό βιασμό από τον καθημερινό δυνάστη μας, την τηλεόραση. 

Ενάντια στην οθόνη που μας γεμίζει βία, φόνους και αίμα, με τα δελτία ειδήσεων από μακάβρια τρενάκια τρόμου, αφιερώματα σε τραγωδίες που η μία διαδέχεται την άλλη και αναμένουμε την επόμενη.

...Υπάρχει και η άλλη Ελλάδα!

"Η Ελλάδα που αντιστέκεται, η Ελλάδα που επιμένει κι όποιος δεν καταλαβαίνει δεν ξέρει που πατάει και που πηγαίνει". Του αγαπημένου σε όλους μας "Νιόνιου", του Διονύση Σαββόπουλου, που τραγουδούσε στο "Τσάμικο".

Ταλαντούχες κοπέλες, που δείχνουν μια άλλη Ελλάδα, με ξεχωριστή μουσική παράδοση,  που δημιουργεί και αναδεικνύει το φως.

Νέα κορίτσια, -γυναικεία υπόθεση-, με το παραδοσιακό / έντεχνο συγκρότημα, "Γης Μαδιάμ", που έπαιξαν στη σκηνή της Schoolwave τον Ιούνιο 2019, σε ένα φεστιβάλ, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα (Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) και βοηθάει μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα να αναδειχθούν στη μουσική.

Ενώ "Γης Μαδιάμ", σημαίνει, φυσικά, καταστροφή, στη σκηνή μας μίλησαν για "Της τριανταφυλιάς τα φύλλα", με μια ξεχωριστή ενέργεια, που παραπέμπει σε κάτι δυνατό, με μια φρέσκια και ανανεωμένη ματιά, για να την αγαπήσει ο κόσμος, όσο την αγαπούν και οι ίδιες.

Συγχαρητήρια!!  Μπράβο!! ...στην άλλη Ελλάδα.

...Για να πείσουμε τον εαυτό μας και να πετάξουμε από πάνω μας την οπτικοακουστική σκλαβιά ...και να αντιληφθούμε ότι η μικρή οθόνη βλάπτει σοβαρά τα όνειρα!

Απολαύστε κλικ εδώ!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου