Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ



"Νέοι Ορίζοντες", με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Θωμά.

Αγαπητοί συνδημότες
Στις επερχόμενες εκλογές ευελπιστώ στην εκλογή προσώπων με οράματα και όρεξη για δουλειά.
Επιθυμία μου είναι να είμαι ανάμεσα σε αυτούς και να υπηρετήσω κι εγώ τον τόπο, ώστε να επιλύσουμε χρονίζοντα ζητήματα.
Είναι βέβαιο ότι πρέπει κάτι να αλλάξει στον τόπο που ζούμε, αν θέλουμε να αναδειχθεί σ΄αυτό που πραγματικά αξίζει.

Θεωρώ ότι η τρέχουσα πενταετής περίοδος δεν ήταν η πλέον εποικοδομητική  για την περιοχή του Αλιβερίου.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι οι κάτοικοι της πόλης του Αλιβερίου έχουν σοβαρά ζητήματα σήμερα από τη διαχείριση της σημερινής δημοτικής αρχής.
Αναφέρω χαρακτηριστικά την άσχημη κατάσταση που υπάρχει με το καθεστώς των απορριμμάτων, την παραμέληση των υποδομών και γενικότερα του φωτισμού, της αισθητικής της πόλης, του κυκλοφοριακού, του οδικού περιβάλλοντος και της οδικής ασφάλειας.

Πολλά σημεία στην πόλη του Αλιβερίου δεν είναι στην πρέπουσα κατάσταση, όπως θα άρμοζε σε μια σύγχρονη πόλη.

Όσον αφορά τις πολιτιστικές δράσεις, είναι ολοφάνερο ότι ζούμε περίοδο πολιτιστικής απομόνωσης από την παρούσα δημαρχιακή θητεία.

Μεγάλα έργα δεν ξεκίνησαν και ο Δήμος δεν βγήκε προς τα έξω διεκδικώντας καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες από το κράτος.

Τα ήδη προγραμματισμένα έργα ανάπλασης καθυστερούν αδικαιολόγητα με προβληματικές διαμορφώσεις εύκολης προβολής ως νέες κατασκευές ή βελτιώσεις, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν ολοκληρωθεί. (Πλατεία Ζωντού, πεζοδρόμια κεντρικής οδού κλπ).

Η καθημερινότητα του πολίτη δεν βελτιώθηκε και γενικά η συμμετοχή του δήμου δεν συνέβαλλε ουσιαστικά στην ποιοτικότερη ζωή των δημοτών.

Πιστεύω ότι τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι απόλυτη  ανάγκη να μην παραμείνουμε αδιάφοροι παρατηρητές, αλλά να γίνουμε χρήσιμοι πολίτες για την κοινωνία μας και με τη συμμετοχή μας ας αποδείξουμε ότι αγαπάμε πραγματικά τον τόπο μας.

Θα πρέπει να ξεκινήσουμε  από την αρχή σε πολλούς τομείς, να βελτιώσουμε ή και να προωθήσουμε νέες υποδομές, για να αλλάξει πρόσωπο ολόκληρη η περιοχή του Αλιβερίου και η κάθε ξεχασμένη γειτονιά.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στο συνδυασμό «Νέοι Ορίζοντες» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Θωμά, εκφράζει την θέλησή μου να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην αναβάθμιση των βασικών υπηρεσιών του δήμου για την καθαριότητα, τον φωτισμό, την ασφάλεια, την αισθητική του δημόσιου χώρου, την βελτίωση του πρασίνου και του οδικού περιβάλλοντος, να βάλουμε συγκεκριμένους στόχους στην ανακύκλωση, να προσδώσουμε ποιότητα στη ζωή μας και την καθημερινότητα, με ανθρωπιά και αλληλεγγύη στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Σε ότι με αφορά, θα έλεγα ότι με χαρακτηρίζει η εντιμότητα, η δικαιοσύνη, η εργατικότητα και τα χαρακτηριστικά αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν την πιθανή αιτία για αυτούς που δεν με γνωρίζουν προσωπικά, να αποφασίσουν να με τιμήσουν με την ψήφο τους.

Όλη η επαγγελματική, συνδικαλιστική και προσωπική μου ζωή διέπεται από συνέπεια, αξιοπιστία, κοινωνική ευαισθησία και συναίσθηση ευθύνης.

Όλα αυτά μπορώ να τα καταθέσω ως εχέγγυα, για να δείξω την αγάπη και τον ενδιαφέρον μου για τον τόπο που ζούμε, για την προσφορά μου στη κοινότητα του Αλιβερίου και πρωτεύουσα του Δήμου μας.

Με αφοσίωση και πάθος για τον τόπο μας
Γιάννης Ντούρμας
Απόστρατος αστυνομικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου