Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η βιτρίνα του Αλιβερίου ένας αντιαισθητικός χώρος

Οροσειρές από μπάζα και σκουπίδια αντικρίζει ο κάθε επισκέπτης εισερχόμενος στην πόλη του Αλιβερίου, στη κεντρική διασταύρωση της πλατείας Ζωντού.

Με αυτή την …κατάρα, την ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κατάσταση που είναι ...συνεχώς ΕΔΩ  και παρούσα, συνεχίζει να ζει η πόλη του Αλιβερίου!!!

Κι ο εφιάλτης αυτός …που έχει πια ριζωθεί στην περιοχή του Αλιβερίου, υποχρεώνοντας τους δημότες και τους επισκέπτες να ζουν -πέρα από τα υπόλοιπα προβλήματά τους- σε τριτοκοσμικές συνθήκες, είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!!!

Και οι εικόνες αποκρουστικές... Ένα σκηνικό απόλυτης υποβάθμισης!!! Ούτε στην …Κάτω Ουζουμπούρου τέτοια κατάσταση!!!

Τα μπάζα και αδρανή υλικά παραμένουν εκεί διάσπαρτα για πολύ καιρό, αποτελώντας, ως βιτρίνα, το δείγμα μιας μικρής χωματερής, για να εξευτελίζονται συνεχώς και δικαιολογημένα, ο Δήμος και η πόλη του Αλιβερίου, από την απίστευτη, συνεχιζόμενη ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ εικόνα που δεν έχει προηγούμενο.

Ένας Δήμος ο οποίος φαίνεται να είναι παραδομένος και δεν μπορεί καλά - καλά να κάνει πλέον ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!! 
Δεν σχεδιάζει μόνο αναπλάσεις αμφιβόλου αποτελέσματος, αλλά ταυτόχρονα αδιαφορεί και δεν παρεμβαίνει, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η συνολική εικόνα της πλατείας Ζωντού, σε συνθήκες στοιχειωδώς ανθρώπινες.

Το παράδοξο εδώ είναι, ότι οι πρωτεργάτες αυτής της απαράδεκτης εικόνας δεν είναι κάποιοι «ασυνείδητοι πολίτες», που δεν συμμορφώνονται και θα πρέπει να τους επιβληθούν αυστηρά πρόστιμα, αλλά η ανύπαρκτη δημοτική αρχή, η οποία  δείχνει παντελώς ακατάλληλη να διαχειριστεί, ως οφείλει, την καθημερινότητα του πολίτη, ειδικά το μεγάλο πρόβλημα της αποκομιδής των δικών της μπαζών και της έγκαιρης απομάκρυνσής τους, που προσβάλλουν την αισθητική της πόλης.

Προς επιβεβαίωση παραθέτουμε τις φωτο της ντροπής… και βγάλετε τα συμπεράσματά σας.

Έεε!!  Άρχοντες και …προύχοντες αυτού του τόπου!!!  Ακούει κανείς;;;

…Μας αξίζει μια καλύτερη πόλη, με πλατεία καθαρή, αισθητικά αναβαθμισμένη και με σεβασμό στον πολίτη, προπάντων ξεχωριστό σεβασμό στον πεζό και διερχόμενο!!!

Σχετικά διαβάστε πατώντας εδώ: "Πεζοδρόμια γεμάτα παγίδες... στο Αλιβέρι"








2 σχόλια:

  1. Αν υπήρξε μια περίοδος υποβάθμισης του Αλιβερίου , το οποίο θύμιζε την κάτω Ουζουμπούρου, ήταν τότε που ο κεντρικός δρόμος είχε παραμείνει ένα σχεδόν χρόνο με λάσπες και μπάζα....Αλλά αυτά δεν αναφέρονται γιατί είναι έργα και ημέρες του μεγάλου αναμορφωτή του Αίβερίου, του Τιτανοτεράστιου τρισμέγιστου και τίμιου πολιτικού άρχοντα Δημήτρη Θωμά.... Ήμαρτον παναγία μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν είμαι έμμισθος "ειδικός συνεργάτης" και δεν έχω καμία "ιεραρχική εξάρτηση" σε κανέναν, θα προσπαθήσω να απαντήσω στο σχόλιο του αναγνώστη Evia in, επισημαίνοντας ότι:
      Η κριτική και η ενεργός συμμετοχή των πολιτών, παραθέτοντας απλά καθημερινά προβλήματα που υφίστανται, ακόμα και στα πιο κεντρικά ή ευαίσθητα σημεία της πόλης τους, που όπως φαίνεται αγνοούν οι αρμόδιοι του δήμου, βοηθούν στη βελτίωση της καθημερινότητας.
      Άλλωστε, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δείχνουν την απουσία, ή την επιβλαβή παρουσία της δημοτικής αρχής, μέχρι και σήμερα.

      Διαγραφή